Aftermovie Simmerdeis 2019

word simmerdeisvriend

In 2007 werd Simmerdeis Theater- en Muziekfestival geboren! Inmiddels al heel wat fantastische edities verder zijn we nog lang niet klaar met het organiseren van het leukste festival van Smallingerland. We gaan door! Door met het verduurzamen van de samenleving bijvoorbeeld. Want wat ons betreft gaat duurzaam zijn niet alleen over het scheiden van afval of zorgvuldig omgaan met water en stroom. Het gaat óók over zorgvuldig omgaan met elkaar. Help jij ons deze visie te realiseren? Word dan onze vriend! Met jouw hulp kunnen we elk jaar een bijzonder programma samenstellen en een zo duurzaam mogelijk festival neerzetten. We geven je daarvoor een fijn festival, een goed gevoel en prachtige voorstellingen en muziek én bovenal onze dank voor terug.

Daarom zijn wij op zoek naar vrienden, zodat we door kunnen gaan met het volgen van onze visie en het aanbieden van een inhoudelijk sterk programma! 

Word ook vriend!

Als Simmerdeisvriend steun je het festival elk jaar met een bepaald bedrag. De vriendschap blijft bestaan totdat de vriendschap opgezegd wordt. Er zijn drie bedragen waar je vriend voor kunt worden:

  • € 15,- je ontvangt 15% korting op een nog nader te bepalen Simmerdeis voorstelling.
  • € 25,- je ontvangt 25% korting op een nog nader te bepalen Simmerdeis voorstelling.
  • € 50,- je ontvangt 50% korting op een nog nader te bepalen Simmerdeis voorstelling.

Heb je vragen of wil je je aanmelden als Simmerdeisvriend, stuur een mail naar simmerdeis@lawei.nl o.v.v. Simmerdeisvriend.

Hoe meer vrienden, hoe meer vreugd; tot op Simmerdeis!

steun simmerdeis

simmerdeis-crew

word simmerdeis vrijwilliger

Vrijwilligers gezocht!

Simmerdeis kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Daarom zoeken wij weer enthousiaste vrijwilligers die zin hebben om te helpen van Simmerdeis weer een groot succes te maken. Het festival duurt van donderdag 25 t/m zondag 28 juni.

Maar ook daarvoor én daarna hebben we hulp nodig, om het festival op te bouwen en af te breken.  De opbouw start op maandag 22 juni en op maandag 29 juni breken we af.

Belangstelling om mee te helpen?

Klik hier om je aan te melden via het aanmeldformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je nog vragen? Mail dan naar vrijwilligers@simmerdeis.nl. We vinden het leuk om van je te horen.