Word Simmervriend

Dit jaar bestaat Simmerdeis elf jaar! En we gaan door, natuurlijk. Simmerdeis staat niet stil, we willen nog duurzamer worden bijvoorbeeld. Wat ons betreft gaat dat niet alleen over het scheiden van afval of het zorgvuldig omgaan met water en stroom. Maar vooral over het zorgvuldig omgaan met elkaar.

We hopen dat jij onze visie een warm hart toedraagt en Simmerdeis wilt steunen, zodat er elk jaar weer een bijzonder programma samengesteld kan worden. We geven je daarvoor een fijn festival, een goed gevoel en prachtige voorstellingen en muziek én bovenal onze dank voor terug.

Daarom zijn wij op zoek naar vrienden, zodat we door kunnen gaan met het volgen van onze visie en het aanbieden van een inhoudelijk sterk programma! 

 

Word ook vriend!

Als Simmerdeisvriend steun je het festival elk jaar met een bepaald bedrag. De vriendschap blijft bestaan totdat de vriendschap opgezegd wordt. Er zijn drie bedragen waar je vriend voor kunt worden:

  • € 15,- je ontvangt 15% korting op de voorstelling van YoungGangsters én Buurman in de natuur (max. 4 kaarten per voorstelling).
  • € 25,- je ontvangt 25% korting op de voorstelling van YoungGangsters én Buurman in de natuur (max. 4 kaarten per voorstelling).
  • € 50,- je ontvangt 50% korting op de voorstelling van YoungGangsters én Buurman in de natuur (max. 2 kaarten per voorstelling).

Naast een leuke korting op voorstellingen, krijgt onze vriendengroep door het jaar heen exclusieve aanbiedingen van leuke voorstellingen in De Lawei en de Simmerdeis nieuwsbrief. Meld je hier aan! 

Heb je vragen over het worden van een Simmerdeisvriend, stuur een mail naar simmerdeis@lawei.nl o.v.v. Simmerdeisvriend.

Hoe meer vrienden, hoe meer vreugd; tot op Simmerdeis!