Foodtrucks

informatie

speelt op:

nog geen tijden bekend
donderdag
19.00 - 00.00
vrijdag
17.00 - 01.00
zaterdag
15.00 - 01.00
zondag
13.00 - 23.00
gratis
locatie: Graasweide

over de voorstelling

 

 

Op Simmerdeis staan dit jaar wederom diverse foodtrucks die je graag meenemen op een ontdekkingsreis van verschillende smaken. Eigenaren van de kleurrijke busjes, caravans, mobiele barbecues en omgebouwde bakfietsen verzamelen zich in het Slingepark. Met liefde toveren deze keukentjes voor een paar dagen de lekkerste (duurzame) gerechten tevoorschijn.

 

Tijd om zo alvast voor te stellen:

 

De PIETSABAKKERIJ zorgt tijdens het festival voor de heerlijkste, je raadt het al: pizza’s! Ze waren er vanaf de eerste editie bij en komen dit jaar voor de 13e keer langs met hun mini pizzeria.

 

Ook CHURROS ORIGINALS gaat ons verblijden met een heerlijk menu. Volgens kenners zijn het de lekkerste churros van Nederland. En ze worden ook nog eens geserveerd in een biologisch afbreekbare zak. Wij zeggen: come and taste for yourself!

 

Sluit je maaltijd af met een Lekker Bakkie! Vanuit hun prachtige foodtruck serveren ze de lekkerste koffietjes. Tip: Een cappuccino met een vleugje caramel, dat is echt een traktatie!

 

De Retro WrapVan gaat je deze editie voorzien van de heerlijkste wraps. Geen gedoe met bestek en voor iedere klant de perfecte wrap. Vega, vegan of glutenvrij, het behoort allemaal tot de opties!

 

Mmm koffie! Kopi Koffie schenkt koffie met een Indonesisch tintje vanuit een prachtige klassieke VW T2. Wil je echt iets bijzonders? Kies dan de ‘klapperkoffie’ – een heerlijke vegan cappuccino gemaakt met kokosmelk.

 

Wie ooit een hotdog van de FoodBrothers heeft gegeten, weet waar het over gaat: het serieuze werk. Geen ondermaatse schoothondjes, maar flinke ‘dogs’ waardoor je de hele avond nog kunt dansen.

 

Ze kopen duurzaam vlees, werken zonder plastic en maken heerlijke pulled pork, gerookte kip spiezen, burgers en meer: You can’t beat Wood ’n Smoke’s meat!

 

Heb je ooit soep uit een broodje gegeten? Bij Maus zorgt voor een bijzondere gezonde eet ervaring boordevol biologische groentes.

 

De Ijsfiets garandeert heerlijk biologisch vers schepijs. Tip van de ijsmeester: Chocolade-room met verse aardbeien-sorbet. En als je niet kunt kiezen, dan neem je toch gewoon alle smaken?

 

En meer!!