Younggangsters: keiharde actie!

Younggangsters Simmerdeis 2017

YoungGangsters presenteert de nieuwe groots opgezette locatievoorstelling: ‘Old Gangsters Never Die’. Wat kun je verwachten? Mad Max meets Sylvester Stallone in keihard actie-theater! YoungGangsters gaat dit keer de strijd aan met leeftijd. In een tijd waarin verjonging en innovatie het hoogste goed is, brengt YoungGangsters met ‘Old Gangsters Never Die’ een ode aan de oudere generatie.

Het regieduo Lotte Bos en Annechien de Vocht over deze voorstelling:

“We zijn gefascineerd door ‘het ouder worden’ van onze vaders. De mannen die ons groot brachten en de wereld lieten zien. Onze helden. En nu worden ze langzaam oud. Tegelijkertijd zijn ze ondernemender dan ooit. En hebben ze haast. Er groeit zowel bij ons als bij hen het besef van een eindig leven. Ze verliezen goede vrienden terwijl ze zelf nog midden in het leven staan.”  

Younggangsters was al eerder, in 2013, te zien op Simmerdeis met ‘The New Rambo Generation’ en in de afgelopen jaren kwamen zij steeds meer in opgang en boekte succes op o.a. festivals als Oerol en Lowlands. Deze zomer maakt Simmerdeis zich op voor een nieuwe, échte Younggangsters productie. Ben jij er klaar voor?