RONDÉ

Dat 2017 een bijzonder jaar gaat worden voor de jonge leden van de band RONDÉ is niet anders dan te verwachten. In oktober 2014 werd hun allereerste single ‘Run’ uitgeroepen tot 3FM Megahit en maakten ze een vliegende start nadat ze in april 2015 de prijs 3FM Serious Talent binnen sleepten. Begin dit jaar verscheen het langverwachte debuutalbum en lijkt RONDÉ niet meer te houden. De zalen in Amsterdam, Nijmegen, Den Haag, Breda, Groningen… zijn allemaal al uitverkocht!

 

Zangeres en frontvrouw Rikki: “Wij worden er blij van als we mensen samen kunnen brengen. Iedereen loopt vandaag de dag maar te rennen en is met zichzelf bezig. Wij willen je voor even deel uit laten maken van een groter geheel en in vervoering brengen. Daar is onze muziek voor bedoeld.”

 

De typische RONDÉ sound omschrijft Rikki als ‘warm, melodieus, poppy, karaktervol, mysterieus en meeslepend’. En op de zaterdag van Simmerdeis mogen wij van deze sound genieten! Om alvast in de stemming te komen vind je hieronder de megahit ‘Why Do You Care’.

 

 

En ook het fijne ‘Naturally’ is gevonden door de radio stations: