Orange Skyline

Na twee jaar keren de mannen van Orange Skyline terug op Simmerdeis met een nieuwe sound. En ze hebben in de tussentijd niet stil gezeten; in het voorprogramma staan van Kensington in de Ziggo Dome, toeren onder de vlag van 3FM Serious Talent, genomineerd worden voor een Edison in de categorie ‘Beste Rock 2016’ en een debuutalbum!

 

Begin dit jaar kwam het debuutalbum Things That I Hide uit, mede geproduceerd door Oscar de Jong van Kraak & Smaak. Daarop is te horen dat ze hun muziek naar een nog hoger niveau hebben weten te tillen en hoor je nu ook elektronische invloeden. De inspiratie-playlist met Oasis, Arctic Monkeys, The Kinks en The Libertines is aangevuld met artiesten zoals Daft Punk, Drake en Kanye West.

 

Het is ‘Elektronischer en dansbaar-der’ geworden vertelt Stefan van der Wielen (frontman) zelf in De Wereld Draait Door waar ze hun 3FM mega-hit Sound & Fury mochten spelen.

 

Volgens ons meer dan genoeg redenen om Orange Skyline nog een keertje terug te halen op Simmerdeis. Kom je ook dansen op vrijdag?