Nieuwe voorstellingen!

Buurman in de natuur Simmerdeis 2017

We mogen weer drie mooie voorstellingen toevoegen aan onze line-up. Stap in de wonderlijke wereld van Lau en Soof, bezoek een vrolijke en ontroerende voorstelling over de kracht en schoonheid van de natuur of volg de reis van knettervers werkpaard tot reutelende oldtimer. Er is zoveel te zien!
De natuur gaat z’n eigen gang.
In hun tuinbroeken en met tuingereedschap in de handen duiken de buurmannen de natuur in. Geen mini moestuin, maar in de echte wildernis! Ze zaaien, oogsten, scheppen en harken er op los. Samen creëren ze een wereld vol mooie gewassen. Ze zijn helemaal zelfvoorzienend. Ze kweken niet alleen hun eten, ze recyclen ook alles wat los en vastzit. Helaas laat de natuur zich niet beteugelen. Er gaat dus ook wel eens iets mis…
Buurman in de natuur is een vrolijke en ontroerende dansvoorstelling over de kracht en de schoonheid van de natuur. Maar ook over de kwetsbaarheid van het milieu; plastic soep in de zee, CO2 uitstoot en smeltende ijskappen. Wat er ook gebeurt, de buurmannen laten elkaar niet in de steek. Daarmee is deze voorstelling een prachtige ode aan vriendschap, fantasie en creativiteit.

Te zien op:

  • vrijdag 23 juni 19.00 uur
  • en zaterdag 24 juni 15.00 uur

Klik hier voor meer info en kaartjes.
Stap binnen in het paradijs!
Nee het is geen fata morgana… de tafel is gedekt met grote kleurige bloemen, thee en de heerlijkste cupcakes. Je wordt liefelijk toegezongen. Heb je dan nu de rust gevonden? Of zit er toch een klein addertje onder het gras? Stap in de caravan en treed in de wereld van Lau en Soof.

Te zien op:

  • vrijdag 23 juni vanaf 19.00 uur
  • zaterdag 24 juni vanaf 19.00 uur
  • en zondag 25 juni vanaf 15.00 uur

Klik hier voor meer info. 
Een oldtimer vol verhalen.
Op Simmerdeis gaat Renault 4: Een Auto Biografie in première! Twee jonge mannen bezitten een Renault 4 uit 1968. Een auto met inhoud, een die meer levenservaring heeft dan zijzelf en waar elke deuk of kras een onderdeel is van een herinnering. Vol enthousiasme vertellen, spelen en zingen ze over de levensloop van deze Renault en welke levens hij heeft aangeraakt. Ze trekken letterlijk alles uit de auto wat er in zit. Hierdoor worden ze ook geconfronteerd met hun eigen liefde voor het oude blik, hun eigen ervaringen en de zorg die ze hebben wanneer hij het begeeft. Een lichte, nostalgische voorstelling met een persoonlijke kleur. Volg de reis van knettervers werkpaard tot reutelende oldtimer.

Te zien op:

  • vrijdag 23 juni om 19.00 uur | première | uitverkocht!
  • en zaterdag 24 juni om 19.00 uur

Klik hier voor meer info en kaartjes.