Foodtrucks op de Graasweide

Begin je trek te krijgen op de vrijdag, zaterdag en zondag op Simmerdeis? Geen probleem, naast de leuke voorstellingen en goeie bands is er vanaf 17.00 uur op de Graasweide dit jaar weer een divers aanbod te vinden van foodtrucks.

Voor een verkoelende sangria met nacho’s kun je terecht bij Rein van Fris en Rein festivalcatering. Stevige trek gekregen? Zoek dan de grote rook ovens van Wood’n Smoke op voor een heerlijk gerookt stuk vlees of vis. Heb je liever een gerecht dat gemaakt is met producten van de lokale boeren, kom dan eens kijken bij de wagen Lekkere Trek. Zin om op de culturele tour te gaan misschien is dan een Surinaams broodje of snack bij Paul en Paul wat voor jou. Of ga voor een hotdog langs bij de VW bus van Inez en Jort. Zin in een zoete lekkernij kom dan langs bij de crêpes van Geertje en Ronald bij Doerga Cultifood

Liever een klein hapje tussendoor is ook mogelijk, zoek dan naar Frosty of Puur voor een smakelijk ijsje. Ga naar Johanna voor een churro. Of ga voor ouderwets koekhappen of een suikerspin naar Esther. Na het lekkere eten toe aan een kopje koffie? Deze kun je op de Graasweide halen bij de koffiebus van Rutger of verderop op het festival terrein bij Emil van Lekker-bakkie.

Alvast eet smakelijk!